Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

  • Szalagfüggöny

  • String szalagfüggöny

 

Szalagfüggöny

A belsõépítészet (lakberendezõk) és a tulajdonosok eljutottak arra a lépcsõfokra, hogy vannak portálüvegek, galériák, amelynek belsõ árnyékolására adott esetben a szalagfüggöny a tökéletes választás. A (klasszikus) szalagfüggöny karnis fehér színû, 2,5cm magasságú, 4 cm szélességû. A lamella mérete 127 mm, amelynek szerelésnél az oldalfaltól minimum 8 cm-re kell a szalagfüggöny karnisnak elállni, hogy a lamellák elfordíthatóak legyenek. További szalagfüggöny lamella szélességek 89 mm, 63 mm. A szalagfüggöny karnis maximális hossza 6 m. Maximális magassága szövettípustól függõen, 4,3 m. Némely szövetbõl lehet magasabbat is készíteni, de ez a kezelhetõség rovására megy. Alakos szalagfüggöny készítését is vállaljuk!

 

String szalagfüggöny

Egy új, stílusos és modern belsõ árnyékoló, mely egyaránt alkalmas lakóterek, munkahelyek, vendéglátó egységek, üzletek ízléses és egyedi árnyékolására. A szokványos szalagfüggöny szerkezettõl eltérõen, nem lapok helyezkednek el függõlegesen, hanem spagetti függönybõl készült elemek.Nincs lamella súly a panelok alján és nincs alsó súlyl ánc.Kelezésük ugyan úgy mûködik, oldal irányba mozgathatóak. A 89mm-es panelok,24 színben kaphatóak és tetszõlegesen variálhatóak szerkezeten belül. A mozgató szerkezet és a zsinór színe, színharmónizáltan is kérhetõ.


Szalagfüggöny kezelõk elrendezése:

  • 1-es elrendezés: a kezelõhöz gyûjti a lapokat
  • 2-es elrendezés: a kezelõvel ellentétes irányba gyûjti a szövetet
  • 3-as elrendezés: középrõl két szélre gyûjti a szövetet, a szélesebb szalagfüggönyöknél elegáns megoldás
  • 4-es elrendezés: két szélrõl középre gyûjti a szövetet.


Szalagfüggöny motorizáció:

Igény szerint a szalagfüggöny motoros változatban is elkészíthetõ. A szalagfüggönymotor a karnistól függõlegesen álló 20 cm-es motor.

 
 

Referenciinkbl

Elrhetsg

Zöldablak Hungary Kft.

Adószám: 13016202-2-13

Bemutatóterem:

2030 Érd, Riminyáki út 20.

Telefon: 06 70/77-99-099

Fax: 06 23 365-615

Email: info(kukac)zoldablak.hu

 

Keress

Mrkk

Szalagfüggöny árak | Szalagfüggöny árlista | Textil szalagfüggöny