Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

 

1.HA MOTOROS ÁRNYÉKOLÓKAT SZERETNÉK, EGYSZERRE KELL MOTORIZÁLNOM ÕKET?

Nem, lehetõség van lépésrõl lépésre. Azzal a termékkel kell kezdeni, melynek a legszükségesebb a motorizálása. A rádiós vezérlésû technológia lehetõvé teszi az utólagos kiépítést. A korábban kiépített rendszerrel, össze lehet hangolni az újakat.

2.MEGLÉVÕ NAPELLENZÕ PONYVÁJÁNYAK A CSERÉJÉT VÁLLALJÁK?

Igen,vállaljuk. Érdemes a méretvételezéskor a szerkezetet is átvizsgálni.

3.MI A KÜLÖNBSÉG A HAGYOMÁNYOS ÉS AZ ÚJ TÍPUSÚ REDÕNY KÖZÖTT?

A hagyományos redõny szimpla mûanyag lefutóval, mûanyag lamellákkal, mûanyag záróléccel, festett tokvéggel, lemeztokkal és külsõ ütközõvel készül. A redõny csapszeges megoldással mûködik.

Az új típusú redõny kefés, vagy gumis lefutóval, szinterezett alu tokvéggel készül. A tok horganyzott LINDAB, vagy alumínium lemezbõl, a lécek mûanyagból, a záróléc alumíniumból, rejtett ütközõvel készül. A tengely lehet mûanyag, vagy alu  fémcsapággyal.

4.MI A KÜLÖNBSÉG A GURTNIS ÉS A ZSINÓROS REDÕNY KÖZÖTT?

A gurtnis redõny egy lapos kb.: 14 mm széles mûszálas felhúzóval készül; míg a zsinóros egy kb.: 6 mm átmérõjû hengeres felhúzóval ellátott termék!

5.MITÕL FÜGG, HOGY EGY REDÕNY GURTNIS VAGY ZSINÓROS?

Redõnyeinket a lehetõségekhez mérten, ha lehet akkor gurtnival szereljük. Sajnos vannak olyan esetek amikor ez nem lehetséges! A gurtnis redõny felszerelésének legfontosabb feltétele, hogy a gurtni a redõnytõl csak és kizárólag egyenes vonalban jöhet befelé! Ez az egyenes bevezetés sajnos nem minden esetben megoldható!

6.VAN E BIZTONSÁGI CÉLLAL FELSZERELHETÕ SZÚNYOGHÁLÓ?

A háló maga nem biztonsági, de létezik riasztóra köthetõ fémszálas háló. A hálót a riasztórendszerre kell rákötni. A háló sérülése (elvágják) mûködésbe hozza a riasztót.

7.MILYEN SZÚNYOGHÁLÓ MEGOLDÁST TUDNAK JAVASOLNI A KISÁLLATTAL RENDELKEZÕ ÜGYFELEIK RÉSZÉRE?

Van olyan szúnyogháló is, mely ellenállóbb a sima hálónál (bírja a karmolást) . Ez a típus egy megerõsített változat; de ez kizárólag fekete színben és csak fix vagy zsanéros ajtóba szerelhetõ be!

 

 

Kapcsold anyagok:
Nv   Tpus Mret  
 
 

Referenciinkbl

Elrhetsg

Zöldablak Hungary Kft.

Adószám: 13016202-2-13

Bemutatóterem:

2030 Érd, Riminyáki út 20.

Telefon: 06 70/77-99-099

Fax: 06 23 365-615

Email: info(kukac)zoldablak.hu

 

Keress

Mrkk

Gyakori kérdések